"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

God Is An Astronaut + Absent Without Leave - Live @ Κύτταρο

H GCA CONCERTS παρουσιάζει τους GOD IS AN ASTRONAUT με special guest τους ABSENT WITHOUT LEAVE!

Οι God Is An Astronaut δημιουργήθηκαν το 2002 και το όνομα της μπάντας το εμπνεύστηκαν από την ταινία "Nightbreed". Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά με τίτλο "The End Of The Beginning". Έπειτα από τρία χρόνια οι Ιρλανδοί κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "All Is Violent, All Is Bright" και το 2006 βγάζουν το EP "A Moment Of Stillness". Ένα χρόνο μετά οι οπαδοί της μπάντας είχαν τη δυνατότητα να «κατεβάσουν» τη νέα δουλειά των God Is An Astronaut με τίτλο "Far From Refuge" και το 2008 αποφασίζουν να βαπτίσουν το νέο τους πόνημα με το ίδιο τους το όνομα. Ο τελευταίος τους δίσκος "Age Of The Fifth Sun", κυκλοφόρησε τον Μαη του 2010. Να είστε σίγουροι πως η παρέα των Torsten Kinsella, Niels Kinsella & Lloyd Hanney θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε αυτούς που θα παραβρευθούν στην συναυλία τους.

Special guest: Absent Without Leave

Προσωπική επιλογή των ίδιων των god is an astronaut για το άνοιγμα και των δύο συναυλιών τους, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αποτελεί ο absent without leave, παλιός γνώριμος του συγκροτήματος καθώς είχαν εμφανιστεί μαζί και στην πρώτη επίσκεψη των Ιρλανδών στη χώρα μας το 2008. Ο absent without leave, κατά κόσμον Γιώργος Μαστροκώστας, αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο παγκόσμιο shoegaze / post-rock στερέωμα, έχοντας συνθέσει τα τελευταία χρόνια ένα εντυπωσιακό και εκτενές βιογραφικό με πληθώρα συνεργασιών και κυκλοφοριών σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ανεξάρτητες εταιρείες του εξωτερικού.
Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, με τίτλο faded photographs, στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως οι port-royal, epic45, stafraenn hakon, millimetrik, hood κ.ά., θα ταξιδέψει το κοινό στα ατμοσφαιρικά και μελαγχολικά ηχητικά του τοπία, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το έδαφος για τις δύο πολυαναμενόμενες συναυλίες των god is an astronaut.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 
Eightball, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011
Κύτταρο, Αθήνα

Ώρα έναρξης συναυλιών: 20:30μ.μ.
Είσοδος: 19€ (μέσω Eventbrite - limited αριθμός),
22 € (προπώληση - τα πρώτα 200 εισιτήρια),
25€ (προπώληση /ταμείο)
Προπώληση για Αθήνα: Metal Era, Nuclear Blast Shop,
No Remorse Records, Sirens Records
on line προπώληση: giaa-athens-autohome.eventbrite.com

god is an astronaut | absent without leave

Δεν υπάρχουν σχόλια: