"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Coming soon...

Αυτές τις ημέρες που ετοιμάζουμε την απόδραση μας σε κάποιο δάσος ή παραλία, καλό θα ήταν να φορτώσουμε στο σακίδιο μας την προσωπική μας ευθύνη. Η πόλη θα μείνει μόνη, μία πολύ καλή ευκαιρία να συναντήσει τον εαυτό της. Εμείς επίσης. Τώρα το κοινό αίσθημα που φουρτούνιασε τα όνειρα μας αναζητεί τη βάση του στο αίσθημα του καθενός. Δεν ξεχνάμε. Δεν ζητάμε. Η ελευθερία είναι ατομικό και αναφαίρετο εκ γενετής μας δικαίωμα. Η προσωπική μας στάση είναι η δύναμη που θα ισορροπήσει τα στοιχεία των καιρών. Η απομόνωση των ανθρώπων που παίζουνε με τις ζωές μας το καθήκον. Σηκώστε το βλέμμα σας σε όλους αυτούς του τύπους, γόνους και απογόνους. Περιθωριοποιείστε αυτούς που θέλουν να σας έχουν στο περιθώριο. Όχι μόνο υπουργούς και βουλευτάδες, αλλά και όλο τον περί αυτών συρφετό. Όσοι τύχει να στήσετε κοντά σε κάποια μεζονέτα φροντίστε με τα γέλια σας να μην κλείσουν μάτι. Η τέχνη της ζωής μας είναι ο καθρέπτης που έτσι και κοιταχτούν τέτοιες μέρες, ο εαυτός τους θα τους έχει φυλαγμένους τους πιο ζωντανούς εφιάλτες. Χωρίς να χρειάζεται για όλα αυτά να ζούμε σε κλίμα πόλωσης. Απλά αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στη φύση και αποζημιωθείτε για το ότι όλο το χρόνο δεν πουλήσατε τη ζωή σας σε κανένα κερατά! Καλό καλοκαίρι σε όλους μακρυά από καταναλωτικές εκτροπές και σεβασμό στη φύση. Καλή αντάμωση!

Ακολουθεί βίντεο από την ομάδα multimedia της πλατείας Συντάγματος που μαζί με την φωτογραφία από την Νέδα αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους του άρθρου και της ζωής μας. 
                                                                                               spoudisΌσοι είχατε πολλά στο μυαλό σας και δεν προλάβατε να κανονίσετε ακόμη τις καλοκαιρινές σας διακοπές, κυκλοφορεί: Οδηγός διακοπών από τον πιτσιρίκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: