"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Next Decade Live @ contACT#3 - Cross My Art Festival

Οι Next Decade ανεβαίνουν στην σκηνή για ένα live στα πλαίσια του contACT#3 - Cross My Art festival. Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μαζί με τους Karma Nirvami και Paper Lanes θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στο Gaia Live (Δόξης 5 και Σαλαμίνος), στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. 
Next Decade:
Ιωάννης Τζεβελέκης (Oui zevelek) | μπάσο-φωνή
Γιώργος Παπαδάκης | κιθάρα-φωνή
Κώστας Μπαντούνας | τύμπανα


contACT#3- Cross My Art
 …εκεί που η τέχνη συναντά τον πραγματικό εαυτό της…
Φεστιβάλ Σύγχρονης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 

To contACT art club διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ετήσιο φεστιβάλ Σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τίτλο
contACT#3- Cross My Art
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τη διοργάνωση δύο επιτυχημένων φεστιβάλ (contACT#1 & contACT#2- Abnormal cocreation) φιλοδοξεί για ακόμα μια χρονιά να φέρει σε επαφή τόσο τους ίδιους τους καλλιτέχνες όσο και τις δημιουργίες τους με το κοινό της πόλης. Στόχος φέτος είναι να πραγματοποιηθεί μια ουσιαστική παρουσίαση του τρόπου διαβίωσης και επιβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, όπως την αντιλαμβάνεται και την «αποδίδει» ο εκάστοτε καλλιτέχνης μέσα από το έργο του. «…Είναι όντως δύσκολο να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από το όνειρο ή τον εφιάλτη, την ψύχωση από την εμμονή, την αδυναμία από τη δύναμη και την τέχνη από τη ζωή, αφού η διαρκής αλληλοπεριχώρησή τους καθρεπτικά αντικατοπτρίζεται σε αέναο κύκλο.» (Αναστασία Γκίτση)

1-9 Οκτωβρίου 2011
3 χώροι
300 καλλιτέχνες