"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Cyanna - The Undressed E.P. Release Party + Live @ Six D.o.g.s.


Folk πειραματισμοί και ηλεκτρικά ξεσπάσματα! Οι Cyanna παρουσιάζουν την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 10 το βράδυ στο Six D.o.g.s., την πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία τους με τίτλο “The Undressed EP”. Η συναυλία αποτελεί και την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του EP σε αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα 12’’ βινυλίου με ένθετο CD, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι όσοι βρεθούν στην παρουσίαση, καθώς θα διατίθονται μαζί με το εισιτήριο της συναυλίας!

Στο ειδικά διαμορφωμένο set list της βραδιάς, οι Cyanna θα ξεδιπλώσουν τον ήχο τους περνώντας από τους folk πειραματισμούς του "The Undressed EP" και φτάνοντας μέχρι τα ηλεκτρικά ξεσπάσματα του "End Is Near" αλλά και προηγούμενων κυκλοφοριών τους. Από τις ενορχηστρώσεις δε θα λείψουν και τα παραδοσιακά έγχορδα που χρησιμοποιήθηκαν στις ηχογραφήσεις της νέας κυκλοφορίας. 

Το “The Undressed EP” την παραγωγή του οποίου υπογράφει το ίδιο το γκρουπ, αποτελείται από τέσσερα κομμάτια - προπομπούς του επερχόμενου άλμπουμ των Cyanna, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012. Ο οργανικός ήχος σήμα κατατεθέν του EP, ξεδιπλώνεται μέσα από τα εκφραστικά φωνητικά, τις ακουστικές κιθάρες, τον ήχο του πιάνου και του organ, ενώ η χρήση παραδοσιακών μουσικών οργάνων όπως ο μπαγλαμάς και η μαντόλα, σε συνδυασμό με τις blues-rock αναφορές, προσδίδουν μία ξεχωριστή αισθητική αποκαλύπτοντας τους folk πειραματισμούς του γκρουπ.Ακούστε όλα τα τραγούδια του EP εδώ!

“The Undressed Release Party”
15.03.2012
Six D.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης: 22.00 (αυστηρά)

Τιμή Εισιτηρίου: 10€ (συμπεριλαμβάνεται 12’’ Vinyl + ένθετο CD)

web | wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: