"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Phonographic Society

Ένα νέο label έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό να προτείνει τις δικές του διαδικασίες. Χαιρετίζουμε αυτή τη νέα προσπάθεια και ας ακούσουμε τι έχουν να μας πουν:

Το νέο έτος μας έφερε όρεξη για να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο, ευέλικτο και πρωτοποριακό που εδώ και καιρό είχαμε στο μυαλό μας, σαν φαντασίωση ή ευσεβή πόθο. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τη Phonographic Society και σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά μέσα από τη δουλειά μας. Φαίνεται πως η μουσική βιομηχανία όπως την ξέρουμε αρχίζει να καταρρέει και το μόνο που έχει μείνει πλέον στους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα ως διέξοδος, είναι κάποια βήματα έκφρασης που θα επιτρέπουν τη διάδοση του έργου τους με βιώσιμους όρους και σεβασμό στον ακροατή.

Η Phonographic Society είναι ένα ανεξάρτητο label, χωρίς στεγανά και περιορισμούς, τόσο στην έκφραση όσο και στη δημιουργία. Με κύριο άξονα την προώθηση μουσικών projects και δισκογραφικών εγχειρημάτων πέρα από τα καθιερωμένα, σας καλούμε να εξερευνήσετε τον ιστότοπο μας και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρει στους συνεργάτες της η Phonographic Society. 

Μια νέα εποχή στον κόσμο της μουσικής διαφαίνεται στον ορίζοντα. Προσπαθώντας να προσαρμοστούμε, κρατώντας όσα μας αρέσουν από το παρελθόν και ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο μέλλον, φτιάξαμε τη δική μας κοινότητα, όπου οι μουσικοί δεν πωλούνται και δεν αγοράζονται, παρά μονάχα δημιουργούν, εκφράζονται ελεύθερα και έρχονται σε επαφή με το κοινό τους, με τρόπους που μαζί επιλέγουμε και διαμορφώνουμε ανάλογα με τις περιστάσεις.

Είμαστε ανοιχτοί στις δικές σας ιδέες και προτάσεις, ενώ αναζητούμε νέους ήχους που είτε δεν γίνονται «αποδεκτοί» από την υπάρχουσα μουσική βιομηχανία είτε δε θέλουν να γίνουν μέρος της και συνεργάτες που ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους και μέσα να στεγάσουν τη δουλειά τους. Θα τα λέμε συχνά λοιπόν είτε μέσα από τις νέες κυκλοφορίες, τα Live και τα Party μας είτε από τα Βlog και την αρθρογραφία μας.

Είναι γνωστό άλλωστε πως όποιος χώνεται σε μια καλλιτεχνική δραστηριότητα δεν αργεί να πάει και να ανακατευτεί και με κάποια άλλη. Και να θυμάστε…ακόμα και τα χαλασμένα ρολόγια, δυο φορές τη μέρα δείχνουν τη σωστή ώρα! Τι ώρα πήγε λοιπόν; Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: