"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου οι Nightfall στο Salt και το freakout.gr

Τα πολλά λόγια για τους Nightfall είναι περιττά. Με πάνω από 20 χρόνια παρουσία στο χώρο της metal μουσικής και εκ των πρωτοπόρων του ακραίου ήχου στην Ελλάδα, είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής και άξιος πρεσβευτής της στο εξωτερικό. 

Μετά από την πολύχρονη σιωπή τους, ενεργοποιήθηκαν για τα καλά προ τριετίας με το “Astron Black And The Thirty Tyrants” και επανήλθαν δυναμικά φέτος στο δισκογραφικό προσκήνιο με το εμβληματικό “Cassiopeia” (Metal Blade Records). 

Το ένατο κατά σειρά album του συγκροτήματος, στις περίπου δύο εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία του, έχει ήδη κερδίσει την πλήρη αποδοχή του κοινού και δεν είναι λίγοι αυτοί που το κατατάσσουν δίπλα σε αξέχαστες κυκλοφορίες του παρελθόντος όπως τα “Macabre Sunsets” και “Athenian Echoes”. 

Τι καλύτερη αφορμή λοιπόν, για να κάνουμε μια κουβέντα με τον Ευθύμη Καραδήμα, frontman και ιδρυτή του συγκροτήματος, για το παρών, το μέλλον και το πλούσιο παρελθόν των Nightfall, με μουσική υπόκρουση την μουσική τους και φυσικά το ολόφρεσκο “Cassiopeia”! 

Συντονιστείτε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο freakout.gr και την εκπομπή “Salt”. 
Nightfall official fb page | freakout.gr | freakout.gr ...the blogSalt web radio broadcast

What's new about Salt? 
Η εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας με προσκεκλημένους τους 3Fold Pain, είναι διαθέσιμη προς ακρόαση τώρα ή όποτε έχετε χρόνο, εδώ.

Επίσης, η εκπομπή της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου με προσκεκλημένους τους Nightstalker, λόγω ενός τεχνικού θέματος δεν είχε ηχογραφηθεί. Πρόσφατα όμως βρέθηκε ένα αντίγραφο από φίλο που είχε προνοήσει και θα την βρείτε και αυτήν στο κανάλι route72 του mixcloud.

Δεν υπάρχουν σχόλια: