"Με την ελπίδα πως ο πολιτισμός και αυτής της εποχής ζει ανάμεσά μας
και όχι στα προϊόντα των illustration μηχανισμών επικοινωνίας
αυτοσυστηνόμαστε στον χρόνο της ζωής μας
στις αρχές ενός αιώνα που πάει να μας ξεράσει."


Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Spectralfire - Trust in Time: video artwork showcase@Booze


"Ανακοίνωση! Για λόγους ανωτέρας βίας, ακυρώνεται το event που είχε προγραμματιστεί για τις 1/5/2013 στον πολυχώρο Βοοze Cooperativa. Ωστόσο, θα ακολουθήσει live του Spectralfire μαζί με παρουσίαση του υλικού από το βιντεοκλίπ “Trust in Time”, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα. "

 Η Restless Wind στα πλαίσια της πρόσφατης επίσημης κυκλοφορίας του πρώτου video clip του Spectralfire , παρουσιάζει την Τετάρτη 1/5/2013, video artwork showcase με υλικό από την δημιουργία του videoclip “Trust in Time”, στο Booze Cooperativa Upstairs.

 Με πάνω από 500 φίλες και φίλους του Spectralfire να μαζεύονται σε τρεις μεγάλες συναντήσεις στους φιλόξενους πάγκους του Booze Cooperativa για να φιλοτεχνήσουν σχεδόν 2000 καρέ του video clip, το “Trust in Time” music video, αποτελεί ένα υπόδειγμα crowdsourced δημιουργικότητας, κι ένα απίστευτα σύνθετο αλλά και μαγικά ομοιογενές, εικαστικό αποτέλεσμα!

 To showcase θα περιλαμβάνει έργα-στιγμιότυπα που δημιουργήθηκαν από τους fans τα οποία συνθέτουν το εντυπωσιακό ψηφιδωτό έκφρασης που είναι το “Trust in Time”. Στον χώρο θα προβάλλεται επίσης το videoclip, καθώς και υλικό απ’τα γυρίσματα. Θα ακολουθήσει dj set από τον Spectralfire.


Booze Cooperativa (Upstairs) - Κολοκοτρώνη 57
Τετάρτη 1/5/2013 Ωρα : 21.00 Είσοδος Ελεύθερη 

soundcloud | last.fm | facebook | bandcamp | restless wind 

Δεν υπάρχουν σχόλια: